A/B Stubmøllegården

Et godt sted at bo

MERE INFORMATION
Her finder du mere information om foreningen

FLERE BILLEDER
Se flere billeder fra foreningen
(kommer snart)

KONTAKT OS
Sådan kommer du i kontakt med foreningen

NÆROMRÅDET
Læs mere om området omkring os

Mikkel (29 år), Nete (28 år) og Bertil (2 år)

Vi er en familie på tre – Mikkel (29), Nete (28) og Bertil (2). Vi har boet i foreningen i ti år – i den tid har vi boet i mange forskellige lejligheder, og bor nu i en 4-værelses lejlighed på Rubinsteinsvej i stuen med udgang til gården.
 
Hvad kan I godt lide ved at bo i andelsforenignen Stubmøllegården?

Vi kan godt lide at bo i Stubmøllegården. Det er en forening, hvor tingene fungerer – der er en sund økonomi og husene er relativt velholdte. Derudover er der et godt naboskab med en årlig gårdfest og en del liv i gården.
Vi har været så heldige at få en lejlighed i stueetagen, hvilket betyder vi har direkte udgang til gården, som er en lukket gård med legeplads, hvilket vi selvfølgelig benytter os meget af.
 
Hvad syntes I er fordelene ved at bo i Sydhavnen?

Vi er rigtig glade for at bo i Sydhavnen, især i "vores del" af Sydhavnen. Da vi flyttede herud var vi overraskede over hvor tæt det egentligt lå på byen. Vi bruger max 15 minutter på at cykle ind til Rådhuspladsen. Samtidig er der en provinsiel, hyggelig lillebystemning, fordi det er et lille afgrænset område med mange foreninger og aktiviteter, så man kommer let til at kende mange mennesker. Naturen er skøn – der er både en kæmpe park, vand, bondegårdsdyr og æbletræer. Selv om vi har boet her længe og gået mange ture, kan vi stadig finde nye områder at udforske. Især efter vi har fået barn er vi blevet glade for den rolige stemning, de mange aktiviteter og naturområderne.
 
Aksel (74 år)

Jeg er bor alene i en to-værelseslejlighed på første sal, med udsigt over de grønne områder ved Karens Minde. Jeg har boet i foreningen i over 20 år. Tidligere har jeg boet i en anden lejlighed.
 
Hvad kan du godt lide ved at bo i andelsforenignen Stubmøllegården?

Det er et godt sted at bo. Jeg har altid været glad for gården. Om sommeren kan jeg gå derned og få et par bajere med naboerne eller jeg kan vælge at sidde for mig selv og slikke solskin – det er rart at have mulighed for begge ting. Vi har også nogle fine arrangementer i foreningen, jeg plejer altid at deltage i den årlige kroketturnering når vi holder sommerfest. Jeg har vundet....tre gange ialt tror jeg... hæ hæ... Det er en grim pokal, men jeg har da sørget for at min navn står på den.
Det er også en velfungerende forening, vaskerierne er gode og jeg er især glad for vores husavis (Det er det nyhedsbrev fra bestyrelsen jeg kan se på fjernsynet).
 
Hvad syntes du er fordelene ved at bo i Sydhavnen?

Jeg har boet i eller omkring Sydhavn hele mit liv og jeg er rigtig glad for området. Her er frihed, lys og luft. Når jeg ser ud af vinduet, kan jeg se et stort grønt område, hvor der et leben med børn. Jeg er også glad for rosenhaven i Valbyparken og jeg kan lide at gå tur ved vandet. Derudover er det let for mig at komme, de steder hen jeg skal. Jeg kan bare tage toget, cykle eller hoppe på en bus.
Jeg har også altid været glad for kulturhuset Karens Minde, de har nogle gode arrangementer, et godt bibliotek og i perioder har jeg spist meget i deres café.
 
Morten (30 år)

Jeg bor alene i en et-værelses lejlighed. Jeg har boet i foreningen i 9 år
 
Hvad kan du godt lide ved at bo i andelsforenignen Stubmøllegården?

Jeg er yderst tilfreds med at kunne tage i vaskekælder uden egentlig at gå udenfor, til billig pris som bliver trukket over lejen. Derudover er jeg glad for at have et super hurtigt internet til næsten ingen penge.
 
 
Hvad syntes du er fordelene ved at bo i Sydhavnen?

Sydhavn er et stille område med store grønne arealer, tæt til den indre by, forskellige dagligvarebutikker indenfor gå afstand, stort udvalg af pizza og burgerhuse, samt et nyt knudepunkt for s-togene ved Ny Ellebjerg for dem der ikke altid gider at cykle.
 
fisting